Estrada ROMANTIKA U PARIZU

Seve: Žao mi je što nemam zahod na Montmartreu

Pjevačica je sa zaručnikom otputovala u Pariz. Najviše joj se svidio Montmartre, gdje je pjevanjem zarađivala Edith Piaf koju obožava, a žao joj je što ondje nema barem zahod

Severina Vučković i Slavko Šainović dobili su poziv hrvatskih zastupnika za francusku kozmetiku Payot, koju pjevačica već neko vrijeme koristi, da dođu u Pariz. Naravno da nisu mogli odoljeti neplaniranom godišnjem odmoru, i to još u romantičnom Parizu.

'U Pariz se uvijek rado vraćam, a i odmor mi je dobro došao. Nismo imali nikakvih obaveza, pa smo bez nervoze šetali i uživali u ljepotama grada. U tih pet dana smo se poprilično nahodali, ali smo se uspjeli opustiti u wellnessu, gdje smo uživali u sauni, bazenu i masažama', ispričala je pjevačica za Gloriju.

Sevki se najviše svidio Montmartre, a dok je prolazila onuda pjevušila je pjesmu Edith Piaf i zamišljala kako je umjetnica radila i živjela.

'Voljela bih da mogu reći kako sam kupila kuću, ili makar zahod na Montmartreu, toliko mi je ondje lijepo. Sve je divno: umjetnici koji slikaju na ulicama, pogled s bazilike Scare-Coeur, kao i pomisao da je tim uličicama skakutala i pjevanjem zarađivala Edith Piaf, čija sam velika obožavateljica, pa sam cijelo vrijeme pjevušila njezinu 'La vie en rose'', prepričala je Seve kako je bilo u Francuskoj, gdje je naišla i na ulicu sa svojim imenom, Saint Severin.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više