'JEZIKOVA JUHA'

Kuhinja puna žohara razbjesnila Stephana

24.11.2009 u 14:26

Bionic
Reading

Inertno osoblje i neiskusan šef koji ne bira sredstva zarade, kuhinja puna žohara, dvojba totanj-lignja samo su neki od problema koji će Stephanu zadati veliku glavobolju 'Jezikovoj juhi'

Iako restoran Fransh, smješten na samoj rivi grada Rijeke, odlikuje ugodan i lijep ambijent, njegov vlasnik ipak je bio

primoran pozvati Stephana da pokuša riješiti probleme koji su u njemu sve češći. Zbog svoje burne prošlosti, Fransh je na jako lošem glasu, pa gosti rijetko uživaju u 'delicijama' koje spravljaju njegovi kuhari.

Iako je njegova primarna zadaća situaciju u restoranu izgladiti i smiriti, Stephan se ipak nije mogao suzdržati kad je uvidio koliko je ta situacija zapravo problematična. Skandalozno otkriće da restoran umjesto daleko skuplje i kvalitetnije jadranske lignje nudi jeftini totanj (lignjun), gastrostručnjaka je ostavilo bez teksta!

Nakon što je Stephan, zgrožen, shvatio što šef restorana, čini se, redovito radi, svoju je procjenu odlučio potvrditi putem MMS-a i telefonskog razgovora sa svojim prijateljem ribarom, s kojim je i sam često ribario, te objavljivanjem slike na svom Facebook profilu. Je li to totanj ili lignja?

Inertno osoblje i neiskusan šef koji ne bira sredstva zarade, kuhinja puna žohara, dvojba totanj-lignja samo su neki od problema koji će Stephanu zadati veliku glavobolju. RTL-ov kulinarski stručnjak i ovaj put ima težak zadatak. U četvrtak u 20 sati na RTL televiziji pogledajte kako je Stephan ohladio ovu jezikovu juhu.