VATRENI TEMPERAMENT

Nives: Dolores bi mogli prozvati zlostavljačicom

24.11.2009 u 11:09

Bionic
Reading

Celzijus je poručila Dolores Lambaši da bi se trebala kontrolirati i svoje mišljenje, kad je u pitanju Vlatka Pokos, zadržati za sebe

Nives Celzijus se u svojoj kolumni u kojoj komentira aktualna zbivanja za Arenu obrušila na Josipa Radeljaka Dikana i Dolores koji konstantno teroriziraju Vlatku Pokos. Na dan kada je ugašen blog rječite Lambaše, Nives ju je odlučila malo kritizirati.

Celzijus piše da je osjetila iskreno sažaljenje prema Vlatki Pokos čitajući ispade i napade Dolores Lambaše. Kaže da Vlatka, osim što je morala trpjeti neprivlačno Dikanova tijelo koji bi joj izgledom više pristajao kao otac, sada još mora trpjeti i njegovu curu.

Dolores nema blage veze o čemu priča, piše Nives te dodaje da je lako biti dobar u prvih par mjeseci veze tijekom kojih se učvrščuje pozicija kod nekog muškarca jer tek kasnije padaju maske.

'Ulizivanje njegovoj dječici sigurna je prečica. Dolores bi svakako trebala naučiti kontrolirati svoje nagone. Kad nestane ljubavi i naiđe neka nova wannabe gospođa Radeljak ili novi frajer, mogla bi i ona biti prozvana zlostavljačicom', napisala je Nives koja smatra da Dolly nema pojma o djeci jer ih nikada nije imala.

Celzijus odobrava Vlatkinu viku i udaranje malene Lane jer smatra da je to sastavni dio majčinstva kada je u pitanju neposlušnost.

'Vlatka je možda koji put i udarila dijete po guzi, ali to je dio majčinstva, a žene koje nisu majke, nisu kompetentne pričati o tome', zaključuje spisateljica i kolumnistica.