VIŠE SE NE SKRIVAJU

Nataša Janjić i Joško Lokas izmjenjivali nježnosti

24.11.2009 u 10:05

Bionic
Reading

Glumica i TV voditelj odlučili su se prepustiti i pokazati svima da je njihova ljubav stvarna te da ne misle odustati od nje, iako on ima troje djece i suprugu


Nataša Janjić i Joško Lokas više ne skrivaju svoju ljubav. Dok su ispijali kavu u društvu prijatelja na Britancu, naišao je fotograf i zabilježio njihove zaljubljene poglede i izmjenjivanje nježnosti. Iako su se neko vrijeme skrivali od očiju javnosti, par je odlučio pokazati koliko se voli, pa je glumica sa širokim smiješkom na licu pozdravila spontano snimanje.

Kada su započeli vezu, Joško je bio u braku s Ivanom Silom s kojom je imao dvoje djece, osmogodišnju kćer Nou i dvogodišnjeg sina Tomu, dok je treće dijete bilo na putu. Kada je javnost doznala za Joškovu vezu s mladom glumicom, on se iselio iz obiteljskog doma.

Ubrzo je dobio otkaz u producentskoj kući Drugi plan čiji je vlasnik Miodrag Sila, brat njegove supruge Ivane, a Nataša je izgubila ulogu inspektorice Martine u TV seriji 'Mamutica', na čijem snimanju su se upoznali, prenosi Gloria.com.hr.