Estrada I NJEGOVA ŽENA TAKOĐER

Sting tvrdi da je vidio duha

  • Autor: tportal.hr
  • 20.11.2009 8:46:07
  • 20.11.2009 7:50:00

Slavni pjevač otkrio je kako je osobno doživio bliski susret s duhom koji se jedne noći ušetao u njegovu sobu

Duha je, tvrdi Sting, vidjela i njegova supruga Trudie Styler. Par je vidio prikazu koja je mirno stajala u kutu njihove spavaće sobe držeći u ruci dijete. No to nije bio jedini slučaj da je Sting doživio takvo nadnaravno iskustvo. Osim duhova, imao je priliku uživo vidjeti leteće objekte, a čuo je i misteriozne glasove u jednom od svojih domova.

'Nikada nisam vjerovao u duhove, sve do trenutka dok nisam vidio jednog. A vidio sam ga svojim očima', rekao je slavni glazbenik. 'Te noći bio sam u krevetu u jednoj vrlo staroj kući u kojoj sam živio u to vrijeme. Probudio sam se u tri sata u noći, uspravio sam se i ugledao Trudie kako drži dijete i bulji u mene. Barem sam mislio da je to Trudie. A onda sam pored sebe dodirnuo Trudie i odjednom osjetio groznu hladnoću. Pomislio sam - što je sad to? A Trudie mi je zatim rekla da je i ona vidjela isto, ženu s djetetom u naručju.'

'Puno se neobičnih stvari dogodilo u toj kući. Puno letećih objekata i čudnih glasova', rekao je u intervjuu za britanski Radio 2. 'Kad živiš u staroj kući, osjetiš njezinu energiju. Intelektualno, ne, ne vjerujem u duhove, no iskusio sam ih na emocionalnoj razini', priznaje Sting.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više