MOJ PAS

Barbara Kolar želi istog psa kao Pišekica

18.11.2009 u 11:39

Bionic
Reading

Vesna Bandić s Rudijem, a Danijela i Ella Dvornik s Obamom stigle su na promociju časopisa za pse, a okružena ljubimcima, i Barbara je poželjela psa, i to kakvog ima Pišekica

U restoranu Lido na Jarunu poznati i njihovi psi došli su kušati vrhunske delikatese koje su poslužene poznatim kućnim ljubimcima na promociji časopisa Moj pas. Moderator programa bila je Barbara Kolar koja je okružena brojnim psima i sama poželjela jednog.

'Planiramo Barbari nabaviti za poklon psa. Poželjela je cavalier king charles španijela kakvog ima i Nikolina Pišek', kazala je organizatorica promocije i vlasnica portala za kućne ljubimce Vaumijau.net, Gordana Vukres

Budući da se Milan Bandić kandidirao za predsjednika, u čemu ga vjerojatno podržava supruga Vesna Bandić, sada se i ona trudi ostaviti dobar dojam u javnosti jer je, samim time što je u braku s gradonačelnikom, postala dio njegove predsjedničke kampanje, ali onog privatnog dijela.

Gospođa Bandić pojavila se na eventu sa svojim zlatnim retriverom Rudijem i ponosno se fotografirala s njim. Već se gradonačelnik pojavljivao u medijima sa svojim psima i kazao da ih obožava. Tako je i s njegovom suprugom, čim je odlučila njihovog Rudija predstaviti svima koji ga nisu upoznali.


Danijela i Ella Dvornik stigle su u društvu psa Obame, kojeg je Danči udomila kada joj je tragično preminuo suprug Dino, a njezina se kći preselila u zajednički stan s dečkom Denisom Memedovskim. Mješanka je već narasla, a Danijela ju je nazvala po američkom predsjedniku jer je pas stigao u njezin dom na dan kada je Barack Obama pobijedio na izborima.

Obama je mješanka pudle, koker španijela i maltezera, a budući da Danijela svako jutro trči, ona joj pravi društvo, voli se maziti i poslušna je, kako je nedavno izjavila sretna vlasnica.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Ibrica Jusić i njegov Bond, kojeg je kupio nakon smrti njegovog legendarnog psa Arčija s kojim je nastupao na pozornicama diljem Hrvatske.