ČEKAJUĆI DINU

Nives zaradila upalu mišića zbog šipke za striptiz

16.11.2009 u 19:14

Bionic
Reading

Nives Celzijus ne gubi vrijeme dok čeka da joj se voljeni Dino vrati s posla. Bacila se na posao i ustrajno vježba kako bi svog mužića iznenadila vrućim striptizom

Nives je oduševila šipka za striptiz

Usamljena nedjeljna popodneva Nives odnedavno krati metalnom šipkom oko koje rado zavrti svoje međunožje. Nives je u svom domu instalirala šipku za striptiz i odmah je odlučila isprobati. Nova sprava toliko joj se svidjela da je uspjela zaraditi i bolnu upalu mišića u predjelu među nogama.

'Probudila sam se ujutro s bolovima među nogama, poput onih nakon maratonskog seksa, no seksa bilo nije, pogotovo ne onog maratonskog. Nakon dovoljnog unosa kofeina prisjetila sam se kako mi je sinoć ipak bilo nešto među nogama. Ništa toplokrvno, već obična željezna šipka koju sam sinoć napokon dala ugraditi. Nisam izdržala da je odmah ne isprobam i shvatila sam kako su naizgled jednostavne striptiz točke oko šipke puno zahtjevnije i napornije nego što sam zamišljala', otkrila je u svom blogu Nives i dodala kako želi uvježbati striptiz točku, kao iznenađenje za svog dragog supruga.