SAMO ZA NAJHRABRIJE

Samantha Fox počastila se živim paukom

16.11.2009 u 16:18

Bionic
Reading

Osim što je i dalje krase obline na kojima bi joj zavidjele i puno mlađe žene, bivšu seks-bombu Samanthu Fox odlikuje i nevjerojatna hrabrost. Hrabra Sam se počastila velikim dlakavim paukom

Samantha obavlja neugodan zadatak

Bivša zvijezda i seks-bomba koja je žarila i palila osamdesetih, Samantha Fox (43), ponovo je u centru pažnje, no ovaj put razlog nije njeno i dalje privlačno tijelo, već nastup u reality showu 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!' ('Ja sam slavna... Maknite me odavede!') u kojem se suočila s najnevjerojatnijim izazovima.

Godine joj dobro stoje

U sklopu showa koji obiluje ekstremnim zadaćama, Samantha se dosad morala dokazati u plivanju uz morske pse, jahanju na konju kroz duboku rijeku, skakanju padobranom, a uspješno je izvršila čak i vjerojatno najgori izazov koji je postavljen pred nju. Samantha je morala 30 sekundi u ustima držati živog vodenog pauka kako bi svojim sunatjecateljima osigurala dodatnu hranu i ležajeve. Taj zadatak hrabro je izdržala, ali ne i idući, u kojem je u sobi prepunoj jegulja i rakova morala pronaći zvijezdu. Ni ovaj put nije zakazala njena hrabrost, već je voda bila premutna, pa ju hrabra Sam nije uspjela pronaći.

'Bojim se svih tih stvari. Želim izaći odavde i reći da se više ne bojim', priznala je Sam.

Popularni britanski reality show 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!' snima se u australskoj divljini, a natjecatelji su uglavnom zvijezde njenog kalibra, među njima i starleta Jordan.