ANA STUNIĆ:

Nikad se ne bih skinula gola zbog karijere

13.11.2009 u 10:17

Bionic
Reading

O privatnom životu simpatične televizijske voditeljice malo se zna. Zato će čitatelje sigurno iznenaditi informacija da se u slobodno vrijeme bavi ozbiljnim kazališnim projektima, da živi s dečkom s kojim je već dugo u vezi, da je prilično praznovjerna i da se nikad ne bi skinula gola zbog karijere

Voditeljica emisije 'Red Carpet', 28-godišnja Ana Stunić za tjedni prilog Ekran otkrila je mnoge dosad nepoznate detalje o svom životu. Godinama je u vezi i živi s web dizajnerom Vedranom Gulinom te ne skriva da taj odnos ozbiljno shvaća, a otkrila je i da su djeca sljedeća na redu jer je već počela osjećati biološki sat.

Kad se ne nalazi ispred kamera u kasnim nedjeljnim satima, glumi u nogometno-plesnom spektaklu kazališta Montažstroj 'Srce moje kuca za nju'. O celebovima u svojoj emisiji kaže da svi oni novinarima serviraju informacije jer žele biti u medijima, a sama se nikad ne bi skinula gola zbog karijere i napravila nešto što bi povrijedilo njenu obitelj i nju.

Ana se inače ne ponaša kao zvijezda, pa tako nema ni automobil, ni vozačku dozvolu, a na odredišta stiže gradskim prijevozom. 'Mislim da je auto luksuz, a javni prijevoz dobro funkcionira. Najčešće me ljudi uopće i ne primjećuju jer im je nepojmljivo da nisam nedodirljiva i da sam stalno u tramvajima, na ulici', otkriva voditeljica.

Premda uglavnom nosi jeftinu odjeću i sklona je second hand komadima, da zarađuje dovoljno ne bi se skidala iz onih dizajnerskih: 'Našla sam super second hand, no prije nego što to odjenem, sve očistim u kemijskoj. Nikad ne kupujem polovne cipele jer vjerujem da možeš kupiti nečiju energiju... I, ne daj Bože, gljivice! Da imam novca, u markama bih bila od glave do pete. Prada, Miu Miu, Alexander McQueen... Ali nemam!'

Pomalo praznovjerna, Ana u torbici uvijek nosi krunicu te se pomoli svaki put kad je nervozna. Unatoč tome, triput pljucne kad prođe crna mačka i ne otvara kišobran u zatvorenim prostorima.