OVISAN O TETOVAŽAMA

Beckham ponovno pod iglom

30.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Nogometaš David Beckham ovih je dana pokazao svoju najnoviju tetovažu, te i okorjele skeptike uvjerio da njegova ljubav prema crtkarijama po tijelu graniči s ovisnošću

Nakon nedavnih 'Zauvijek na tvojoj strani', koju je posvetio supruzi Victoriji, zatim 'Smrt i život određuju dogovore', 'Bogatstvo i čast ovise o raju' ispisane kineskim slovima, David nastavlja s pisanjem po tijelu. Najnoviju tetovažu smjestio je na lijevo rame, a i ovoga puta radi se o mudroj izreci. Istetovirao je rečenicu iz Biblije, na hebrejskom jeziku: 'Sine moj, ne zaboravi ono što sam te učio, ali čuvaj moja uputstva u srcu'.

Engleski mediji prenose da Beckhamova nježnija polovica nije sretna suprugovim najnovijim natpisom te da se boji da je David ovisan o tetoviranju. 'Victorija smatra da se David više ne treba tetovirati i pokušala ga je spriječiti da stavi novu tetovažu. Ona voli njegove tetovaže, ali želi da mu ostane neki 'prazan' dio kože', prenosi britanski The Sun.

Ipak, nogometaš je naposljetku učinio po svom. Nastavi li i dalje njegovati svoju ljubav prema tinti, uskoro bi mogla ući u upotrebu fraza 'čitati Beckhama'.