ESTRADA U WEST GATEU

Simona: Sve je super kad nema Ante

12.11.2009 u 09:11

Bionic
Reading

U novootvorenom West Gateu otvoren je i luksuzan dućan odjeće FOX, a otvaranje su uveličali brojni celebovi, među kojima se našla i gotovo cijela obitelj Simone Gotovac. Bivša Antina supruga pojavila se u društvu majke Tamare Trpkov i njezinog supruga te prijatelja koji joj pomaže u odabiru odjeće, Marka Grubnića

'Sviđa mi se ovaj šoping centar, sve je tako glamurozno i lijepo. Svašta bih ovdje kupila', kazala je Simona. Svi su primijetili da Simke, otkad se razvela, izgleda odlično, a za sve je to zaslužan miran život.

'Sve mi je super otkad nema Ante u blizini, samo da me on ne gnjavi i ja sam zadovoljna', izjavila je bivša gospođa Gotovac koja je priredila okupljenima čaroban prizor te u uskoj crnoj haljini zajašila motor koji se našao u trgovini.

I na njezinoj majci vidi se promjena - gospođa se smijala, za razliku od prijašnjih nastupa u medijima kada je grčevito pokušavala izbaviti svoju kćer od problema zvanog Ante.

Marko Grubnić bio je podrška velikoj sretnoj obitelji te je zagonetno promatrao mistera Hrvatske Brunu Oreškovića, koji je postao zaštitno lice kolekcije Fox Man na svečanom otvorenju.

Budući da je trgovina otvorena u suradnji s Best Modelsom, koji vodi Sanja Bjedov-Popović, na otvorenju su stigla i njezina djeca, kći i sin koje ima iz braka s glazbenikom Danijelom Popovićem.

'Djeca nisu na mene, nažalost više sliče na njega', šapnula je Sanja jednom prijatelju koji je bio mišljenja da su djeca ipak na mamu.

Bivša Miss sporta Mia Šlogar, koju su mediji povezivali s Nikolom Karabatićem, a prošle godine prekinula je s nogometašem Nikolom Pokrivačem, kazala je da joj se najviše sviđa dječja odjeća. Znači li to da je na pomolu nova veza ili možda prinova, vrijeme će pokazati.

Prijateljica Sanje Bjedov Tamara Roglić i štićenica njezine modne agencije Tarol Ines Španja također su se pojavile na otvorenju dućana Fox, a malo su zakasnile jer im je teško bilo naći slobodno parking mjesto u velikom šoping centru koji je u srijedu navečer doživio spektakularno otvorenje.