Estrada SVE ZA DIKANA

Lambašin novi imidž djelo Vlatkinog frizera

Iako je tvrdila da je njezina nova, primjetno svjetlija boja kose nužna zbog nove uloge, čini se da je Dolores Lambaša ipak novu fizuru napravila zbog svog dečka Dikana koji, pokazala je dosadašnja praksa, više voli žene svjetlije kose

Tome u prilog govori činjenica da je Dolores počela posjećivati isti frizerski salon kao i njezina prethodnica Vlatka Pokos, pišu 24 sata.

Lambaša je navodno zatražila pokosicu, odnosno svjetlije pramenove i blage uvojke.

Vlatka (39), koja se godinama uređivala u frizerskom salonu u Medvedgradskoj ulici, nedavno je promijenila frizera. Dok je bila klijentica salona Glamour, Vlatka je tražila svoj 'standardni look'.

No nedavno se u Glamour počela naručivati Dolores Lambaša (28). Nova djevojka Josipa Radeljaka (66), čiji je donedavni zaštitni znak bila izrazito crna kosa, odlučila se za radikalnu promjenu izgleda.

'Nije mi ovo prvi put, bila sam plavuša prije nekoliko godina pa ovo i nije neka promjena. Moje je tijelo instrument', rekla je Lambaša govoreći o ulogama.

Kako pišu 24 sata, Dolores se navodno našalila s frizerkom: 'Izvucite mi lijepe pramenove i nakovrčajte kosu. Želim frizuru kao Vlatka Pokos.'

Priča se da Josip Radeljak preferira žene svjetlije kose, s kakvima je dosad bio u vezi, te da je upravo on sugerirao glumici da oboji kosu. Vlatka nije htjela komentirati Lambašin novi imidž.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više