Estrada RIJEČI PSIHIJATRA

Fergie ne smije više spavati sa ženama

  • Autor: M. B.
  • 11.11.2009 14:59:23
  • 11.11.2009 13:16:09

Iako se voli maziti sa ženama i ne srami se toga, kako kaže, Fergie je prestala spavati s njim jer je i flert s istim spolom prevara kada si u braku, rekao joj je psihijatar

Fergie, koja povremeno voli spavati sa ženama, nije bila svjesna da će morati prestati uživati u lezbijskim avanturama kad se udala za Josha Duhamela.

Pjevačica grupe Black Eyed Peas, koja je priznala da je u prošlosti rado spavala sa ženama, smatrala je da spavanje sa ženama ne računa kao prevara u braku. No, to je trajalo samo dok je doktor nije obavijestio kako se vara te da je svaka vrsta flerta strogo zabranjena.

Fergie, pravog imena Stacy Ferguson, kaže: 'Dosta sam se zabavljala sa ženama i ne sramim se toga. Problem je u tome što također volim muškarce, a oni računaju da je spavanje sa ženama također prevara. U razgovoru s doktorom shvatila sam da je flert jednak bio on sa istim ili suprotnim spolom, tako da sada postoje neka ograničenja.'

Njezini komentari o lezbijskim iskustvima pojavili su se nakon što je Josh, s kojim se vjenčala u siječnju, navodno nedavno spavao sa striptizetom.

'To je smiješno', komentirao je Josh priču egzotične plesačice Nicole Forrester.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više