Estrada SEKSI NUDISTICA

Katarina Radivojević: Volim se kupati gola

Srpska glumica je u sretnoj vezi s crnogorskim poduzetnikom i kaže da za razliku od nekih ne dolazi preko kreveta do uloga, no voli nudističke plaže jer joj je bolji osjećaj kupati se gola

Katarina Radivojević, zvijezda serije Najbolje godine, u rodnoj Srbiji dobro je poznata zahvaljujući iskustvu koje je stekla u kazalištu i na filmu. Budući da je prvi put u metropoli, Katarini su Zagreb pokazale kolegice za koje ima samo riječi hvale, baš kao i za kolege, a u seriji joj je partner Janko Popović Volarić.

'Janko je jako pristojan muškarac, što meni uistinu odgovara za snimanje ovako duge serije', rekla je brineta. Glumica kaže da je za razliku od nekih kolegica slavu i uspjeh stekla isključivo radom.

'Neke uloge koje nisam dobila, a možda sam trebala, oduzele su mi upravo one glumice koje su to radile preko kreveta. Nikad se nisam time služila jer ja to jednostavno ne znam, a u krevet idem samo s onim koga poželim', kaže lijepa brineta. Radivojević je u Srbiji ima titulu jedne od najljepših žena, a povezivali su je s mnogim utjecajnim imenima poput premijera Zorana Živkovića i glazbenika Gorana Bregovića.

'Sve su to bile samo insinuacije', kazala je glumica koja je godinu dana u vezi sa srpskim poduzetnikom Vukom Miškovićem.

'Na Vuku sam prvo primijetila izgled i lijep osmijeh. Obožavam ljude koji se vole smijati', otkrila je Katarina koja se voli kupati na nudističkim plažama.

'Volim se kupati gola, zašto ne? Mislim da to svi vole jer je neusporedivo bolji osjećaj od onog kada se kupate u kostimu, a i puno je zdravije', ističe Beograđanka za Story.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više