RAZLIKA U GODINAMA

Demi Moore: Ne razumijem zašto sam uzor starijim ženama

10.11.2009 u 20:38

Bionic
Reading

Glumica je izjavila da nije prva koja je u braku s mlađim muškarcem, no iz njoj nepoznatog razloga postala je sinonim za takve veze. Usprkos svemu, ljubav između nje i Ashtona nikada nije bila jača

Demi Moore kaže da ju je njezin suprug Ashton Kutcher učinio boljom osobom. Glumica uspješnog filma Duh u 46. godini otkriva da ljubav koju joj pruža i svakodnevno pokazuje 15 godina mlađi muž daje snagu da pokuša neke stvari koje nikada prije nije radila.

'Najbolja stvar koja se može dogoditi osobi je da si duboko i snažno povezan s osobom koju voliš te da osjećaji jačaju vremenom. Sigurno nisam prva koja sam u vezi s mlađim muškarcem, ali nekako sam u medijima tako prikazana, kao djevojka s plakata ili sinonim za starije žene.

Ljubav koju mi on daje čini me boljom osobom i daje mi hrabrosti da riskiram jer, ako ne uspijem, znam da uvijek imam nekoga tko me voli i tko će se uvijek prema meni ponašati jednako. Nikada nisam znala da je to moguće', izjavila je glumica.

Demi, koja ima tri kćeri s bivšim suprugom, također glumcem Bruceom Willisom, također kaže da ne može vjerovati da je podigla prašinu vezom s Ashtonom, i to samo zbog razlike u godinama.

'Ne znam zašto je to važno. Ali ponekad stanem i razmislim i smatram da se sve stvari događaju s razlogom. Iz tog razloga ih moram gledati s pozitivne strane', zaključila je Moore u intervjuu za magazin W.