ŠOKANTNO!

Lindsay Lohan bila je u vezi s Heathom Ledgerom kad je umro

10.11.2009 u 17:12

Bionic
Reading

Majka glumice otkrila je u telefonskom razgovoru s Lindsayinim ocem da je njihova kći bila u vezi s Heathom kad je umro te da ju je to dotuklo

Dina Lohan otkrila je šokantnu vijest da je njezina kćer Lindsay bila u tajnoj vezi s Heathom Ledgerom u vrijeme njegove tragične smrti u siječnju 2008. godine. Također je kazala da je to njezinu kćer potpuno shrvalo. Razgovor zabrinutih roditelja poslušajte OVDJE.

'I bila je u vezi s Heathom kada je umro', rekla je Dina Michaelu Lohanu: 'Ne znam jesi li to znao, ali ja jesam. Bili su jako, jako bliski prijatelji, OK?'

Heath Ledger navodno je bio u vezi s Lindsay u siječnju 2008, kada je tragično preminuo

Dina je rekla Michaelu za vezu s pokojnim glumcem jer se bojala za Lindsayin život. 'Kad je pijana ili kad uzima alkohol s Adderallom, učinit će nešto poput Heatha Ledgera jer ne zna što radi', rekla je Dina te dodala da je glumčeva smrt pogubno djelovala na njezinu kćer. 'To ju je uništilo', dodala je Dina.

U razgovoru s bivšim suprugom majka poznate Lindsay objasnila mu je da je situacija prilično tragična za njezinu mezimicu te mu poručila da je želi smjestiti u kliniku za odvikavanje.

'Ona ne može biti sama. Kada spava ovdje, onda spava sa mnom. Boji se, ima strahove još otkad je bila malena i plaši se onog što si nam ti učinio', poručila mu je Lohan. Neugodan razvod Dine i Michaela imao je, naime, negativan utjecaj na Lindsayin život.

Dina je u razgovoru branila Lindsayinu asistenticu Jenni Muro, kazavši da ona želi spasiti život njezine kćeri. Također je naglasila da njihova kći treba nekoga tko će se konstantno za nju brinuti i kontrolirati je. Izjavila je i da za vezu Lindsay i Samanthe Ronson te je rekla Michaelu da misli da je Linds treba ostaviti, no naglasila je da to nije jednostavna odluka za njezinu kćer.

'Lako je racionalnoj osobi reći, ali s iracionalnom osobom je problem, ona u sebi ima DNA, alkohol, Adderall i astmu i još je puno toga muči', branila je Dina svoju kćer.