JE LI MOGUĆE?

Amy se napokon skulirala i pokazala novi izgled

29.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Alex Haines, bivši dečko Amy Winehouse, otkriva pomalo degutantne navike kontroverzne pjevačice, koja se ipak, sudeći po nedavno snimljenim fotografijama, napokon smirila te izgleda bolje nego ikada

Kontroverzna Amy Winehouse napokon se smirila, što potvrđuju fotografije na kojima djeluje zdravije i sretnije no ikada, a čak je i nabacila koju kilu.

Kako piše Daily Mail, Amy je na Karibima pojela gotovo pun tanjur hrane, a čista koža i sjajna kosa ove vrhunske pjevačice dovoljno govore o novom načinu života, koji je čista suprotnost prijašnjem, o kojemu je u detalje govorio njen bivši ljubavnik.

Alex Haines, koji je s Amy bio u vezi dok je njezin suprug Blake Fielder-Civil bio u zatvoru, za The News Of The World je otkrio detalje o Amyinom samoozljeđivanju, ovisnosti o seksu, drogi, poremećaju u prehrani te o strahovima da će se pridružiti 'klubu 27', grupi glazbenika među kojima su Jimi Hendrix i Kurt Cobain, a umrli su do 27. godine života. 'Rekla mi je da će umrijeti do svoje 27. godine', tvrdi 23-godišnji Haines te dodaje da je Amy tjedno na drogu trošila oko 26 tisuća kuna.

'Morala je kraj sebe uvijek imati heroin i crack, jer u protivnom bi poludjela. Jednom je složila crtu kokaina dugačku 20 centimetara da dokaže koliko može. Čim bi se ujutro probudila, tražila bi drogu. Zapalila bi lulu s crackom, a ja bih joj spremao tost s maslacem i čaj', kaže Alex.

Amyin destruktivan način života opisuje i priča o samoozljeđivanju te poremećaju u prehrani: 'Rezanje je bilo njezin omiljen način razonode. Jednom se škarama izrezala od ramena do zapešća.'

Alex kaže da je Amy bolovala od bulimije jer je u sebe trpala sve i svašta, a nakon toga bi povraćala. Kaže da je živjela na desecima čokoladica Crunchie, bombonima Haribo i bocama soka od naranče. O šećeru je bila ovisna zbog heroina, a često je jela u McDonaldsu, nakon čega bi si gurala četkicu za zube u grlo kako bi povratila.

Nakon svih degutantnih Amyinih navika, Alex je otkrio i posljednju, a to je da bi nakon seksa uvijek pričala o Blakeu i o tome da su si suđeni. 'Poseksali bismo se, a ona bi počela pričati o njemu, kako je njima suđeno da budu zajedno. Nekoliko puta smo se i posvađali zbog toga', tvrdi Haines.