VRUĆE VRUĆE

Pali tajnoviti pogledi Danijele i Mistera Hrvatske

07.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Mister Hrvatske Bruno Orešković nije mogao skinuti svoj opčinjeni pogled s Danijele Martinović - no samo za potrebe njezina novog vrućeg spota!

Plavokosa Splićanka snimila je u poznatom zagrebačkom klubu Gallery spot 'Danijela časti' u kojem joj je partner upravo Mister Hrvatske Bruno Orešković.

Nježna ljepotica, koju prati Brunin čeznutljivi pogled, u jednom se trenutku transformira u pravu zavodnicu, spremnu za ludi provod.

Priča video spota sastoji se od tri dijela, a počinje kadrovima u kojima dominira bijela boja. Odjednom, pojavljuje se auto koji putuje gradom u noći i vozač koji pogledava prema zamišljenoj ženi. Auto se zaustavlja i Danijela kreće u daljinu. Treći dio spota vodi nas u klub, Danijela dolazi do svojeg separea, pogledava ljude, ustaje i transformacija počinje... Tulum i razuzdani provod ne prestaju do jutra!

Redatelj spota je Darko Drinovac, make up za novi spot osmislila je Marija Butković, dok se za styling pobrinula Aranka Paštrović-Lucić

Za Danijelinu novu frizuru zaslužan je frizer Mario Treščec, koji joj je posebno za tu priliku napravio frizuru s puno volumena, a platinastu boju zamijenio s medeno-zlatnim nijansama, preobrazivši je u vamp ženu.