SVAKOGA GOSTA TRI DANA DOSTA

Petra ostavila Antu Gotovca zbog Simone

03.11.2009 u 20:41

Bionic
Reading

Tri dana trajala je ljubav između mlade Čepinke Petre i Ante Gotovca, a okončana je nakon Antinog televizijskog 'coming outa', kada je pred kamerama zaplakao zbog svoje neprežaljene Simonice, za što Petra nije imala razumijevanja

Drama zvana 'Gotovčevi' se tako nastavlja, a soba u osječkom hotelu, u koju se Ante privremeno uselio tražeći utjehu u 19-godišnjoj Petri, po svemu sudeći, ostaje prazna.

'Ostao sam korektan do kraja, a Petra je otišla jer je na televiziji vidjela moje emocije prema Simoni. Ona nije htjela biti dio te priče, pa se povukla. Poštujem njezinu odluku', rekao je Ante za 24 sata.

Gotovac je usput demantirao piskaranja tabloida da želi da mu Petra rodi muškog nasljednika te da će od nje napraviti novu turbofolk zvijezdu. O međugorskim molitvama Petrinih roditelja s ciljem da se okani njihove kćeri, Ante se ovog puta nije izjašnjavao.

Tako je završilo i pet minuta Petrine slave, a Ante sada ima hamletovsku dvojbu – pohrliti u Simoničine ralje i moliti za oproštaj, ili potražiti novu 'pametnu i skromnu' utjehu.