ZNATIŽELJNI ROKER

Pete Wentz probao mlijeko svoje supruge

28.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Pete Wentz, član popularne američke grupe Fall Out Boy, zasigurno će opet razljutiti svoju suprugu pjevačicu Ashlee Simpson, jer se ponovno izblebetao o detaljima njihovog privatnog života

Wentzy je prvo s cijelim svijetom podijelio sočne detalje o njihovom sjajnom seksualnom životu, a sad je, na oduševljenje medija, ispričao kako je probao mlijeko njegove supruge s kojom ima sina Bronxa Mowglija rođenog početkom studenog.

'Ashleeno mlijeko je nekako gorko i čudnog okusa. Ali bebama se sviđa, možda jer nisu drugo ni probale', rekao je Wentz (29) i dodao da mu se to iskustvo nije baš svidjelo.

Potom se roker bez dlake na jeziku požalio da nije samo njegova supruga nabacila par kilograma, već i on.

'Ashlee ipak doji, pa kilogrami lakše odlaze. Ja to ne mogu, pa sam počeo ići u teretanu', kaže Wentzy za kojeg zlobnici kažu da ga najviše brine hoće li moći stati u njegove prepoznatljive skinny trapke.

Američki mediji su pak objavili da je Ashlee svog supruga nazvala 'seronjom' nakon što je u intervjuu kod Howarda Sterna otkrio detalje njihovog seksualnog života, između ostalog i da je Ashlee sjajna u krevetu te da ga redovito počasti vrućim lap danceom.

Pjevačica i glumica, inače sestra Jessice Simpson, poručila je da će mu se osvetiti, a nakon 'mliječnog incidenta' ne sumnjamo da će protuudar brzo uslijediti.

Wentz je nekad hodao i s Lindsay Lohan i zvijezdom TV serije 'Buffy - ubojica vampira' Michelle Trachtenberg