Estrada ZVALA FRAJERA U KREVET

Miss Alex: 'Ivana Paris ima problema s alkoholom'

Grdićka smatra kako je Ivana Paris ima ozbiljnih problema jer je često pijana. Savjetuje joj da ih brzo riješi te dodaje kako ju je Bubi pljusnuo da dođe k sebi.

U bosanskom reality showu Big Mama House u subotu navečer održao se party na kojem se zabava odvijala pod utjecajem alkohola. U showu sudjeluje i par između kojeg je i u hrvatskom showu Farma bilo trzavica, Ivana Paris i Dino Bubičić. Među golupčićima stvari su se očito pogoršale. Naime, Mister Hrvatske i bivša Miss Universe žestoko su se posvađali nakon što je Ivana, koja je bila pod utjecajem alkohola, vidjela svog dragog Bubija kako pleše s bosanskom starletom Adelom Ćehović.

Kako bi ga napravila ljubomornim, pozvala je sustanara Josipa Ivančića u svoj krevet, ali ju je on odbio. No Ivanina namjera da isprovocira Dina ipak je uspjela budući da ju je Dino kasnije molio da prestane i dođe kod njega. No Ivana ga nije poslušala zbog čega ju je Bubičić ošamario.

Ivaninoj majci žao je što je njezina kćer ispala alkoholičarka te smatra da su gledatelji sáda stekli krivi dojam o njoj. No, s njom se nå slaže Ivanina ëolegica Aleksandra Grdić, koja je s âivšom Miss Universe blisko surađivala.

'Dino nije agresivan. Bila sam s njim na skijanju i proveli smo dosta vremena zajedno, topao je i srdačan i uopće nema kratak fitilj. Ne govorim to zato što ga znam, već će vam većina to potvrditi. Što se tiče Ivane, ona zaista pretjeruje s alkoholom. Napila se jako i u hrvatskoj Farmi. Sada je opet bila vidno alkoholizirana, a on ju je udario vjerojatno da dođe k sebi. Često je ona pijana, definitivno ima problema s alkoholom', zaključila je Alex.

Mario Mlinarić
, pobjednik Farme, koji je gotovo svaki trenutak provodio s Bubičićem ističe da ne podržava udaranje žena, no vjeruje da je Bubi prije dodirnuo nego li pljusnuo Ivanu.

'Ja bih sebi prije ruku odrezao, nego udario djevojku', oštar je Mario, koji kaže da je Dino pametna i smirena osoba koja ne naginje agresivnosti.

Bubi sve rješava razgovorom i zaista je pravi prijatelj, cijenim ga i ne vjerujem da bi učinio takvo što', odlučan je Mlinarić, koji je upoznao roditelje Mistera Hrvatske. 'On ima divne roditelje i ne vjerujem da bi zbog njih takvo što napravio', kaže Mario. No nije tajna da je Dina majka Nevenka Bubičić sama prijavila zbog nasilja u obitelji, a kasnije to povukla kada joj je sin postao Mister.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više