GOLA I PONOSNA

Dannii Minogue skinula se za Playboy da vrati dugove

29.10.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Pjevačica ističe da je bila preponosna da traži novac od Kylie, pa se radije skinula za Playboy za 150.000 funti

'Kylie je znala zašto to radim. Mogla sam je zamoliti da mi posudi, ali to nije u mojoj prirodi. Nikada nisam htjela priznati da sam u problemima, trebala sam paziti na novac', kazala je Dannii.

Mlađa sestra Minogue pojavila se na naslovnici australskog Playboya u listopadu 1995. godine. Magazin je rasprodan u manje od četiri dana i postao je jedno od najprodavanijih australskih izdanja. Dannii je ipak priznala da joj je bilo teško jer je to učinila protiv volje roditelja, oca Rona i majke Carol.

'Roditelji nisu željeli da to napravim. Tata je rekao, ako se skinem, da to nikada više neću moći promijeniti. Ne želim otkriti koliko su mi platili za snimanje, no bila je to visoka cifra', objasnila je pjevačica. Iako je uzrujala oca, Dannii, koja se razvela od supruga Juliana McMahona početkom godine, kaže da ju je to iskustvo 'oslobodilo'.

'Ne žalim, ali osjećam se lakše sada kad to ljudi znaju', rekla je Dannii koja se rasplakala kada je u showu Piersa Morgana pričala o financijskim problemima i borbi kroz koju je njezina sestra prošla s rakom dojke.