PRINOVA U OBITELJI

Luka Modrić i Vanja Bosnić uskoro postaju roditelji

28.10.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Djevojka Luke Modrića nalazi se u prvom tromjesečju trudnoće, a nedavno je posjetila jedno zagrebačko rodilište. Par se još uvijek nije vjenčao

Nogometaš Luka Modrić i njegova djevojka, ekonomistica Vanja Bosnić, očekuju prinovu. Iako igrač Tottenhama nije htio ni potvrditi ni demantirati ovu priču, njegova djevojka nedavno je posjetila jedno rodilište i time potvrdila da je u prvom tromjesečju trudnoće, kako piše Večernji list.

Luka i Vanja upoznali su se u Zagrebu kada je ona radila u Mamić sportu, a Luka igrao za Dinamo. Živjeli su zajedno u njezinom stanu u metropoli, a kada je Modrić prešao u Tottenham, par se preselio u Englesku. Kako je i Vedran Ćorluka preselio onamo, njegova djevojka Iva Buzov i Vanja često su ispijale kave dok su njihovi dečki vrijedno trenirali.

Par već neko vrijeme planira vjenčanje, a Luka (24) je prije trensfera u London izjavio da su on i 27-godišnja Vanja tražili termin za vjenčanje, ali da je sve prebukirano. Dok bi je njezin dragi vrlo rado odveo pred oltar, Vanja ističe da je za nju brak samo formalnost te da se oni slažu i bez papira i prstena.