NOVA SIMPATIJA

Ante Gotovac ljubi 19-godišnju Petru

27.10.2009 u 19:23

Bionic
Reading

Ante Gotovac nije dugo patio za svojom uskoro bivšom ženom Simonom. Utjehu je potražio u zagrljaju 19-godišnje Osječanke Petre

Antino srce osvojila je mlada Osječanka Petra

Ante Gotovac ponovno ljubi, a njegova simpatija je 19-godišnja Petra iz Osijeka koju je upoznao ovoga ljeta. Novopečeni par prošloga je vikenda viđen kako tulumari u Ivankovu pored Vinkovaca.

'Ja sam slobodan čovjek. Dao sam sve od sebe da spasim svoj brak, ali Simona je tražila rastavu. Nemam tajni, sada mi je Petra draga', izjavio je Gotovac za 'INmagazin' Nove TV.

Kaže da ga je Petri privukla njezina jednostavnost i skromnost. 'Jednom je bila u Hercegovini i ja sam je pitao treba li joj bon za mobitel. Rekla mi je da ne treba jer ima još 15 kuna. Meni je to bilo znanstvena fantastika', ponosno je izjavio Ante.

Kod njegove nove ljubavi oduševljava ga i njezina samostalnost. 'Nema mame, nema prijateljice, pametna je i odluke donosi sama, što mi je dosad bilo nepoznanica', istaknuo je Ante Gotovac.

Sudeći prema Antinom dobrom raspoloženju, čini se da ga razvod od Simone previše ne brine. Uskoro bivši supružnici trenutno komuniciraju samo preko odvjetnika.