LJUTA NA MEDIJE

Suosjećajna Dolores Lambaša brani Keruma

27.10.2009 u 17:35

Bionic
Reading

Dolores Lambaša stala je u obranu Željka Keruma i njegove mlađahne ljubavnice Fani Horvat, te se putem Facebooka još jednom okomila na medije

'Hajka na Željka Keruma... Ah... Mi već neshvatljivo dugo hodamo na stražnjim nogama i pišemo članke, i vatru smo izmislili, i krov nad glavom, a jednu stvar još nismo shvatili: da je ovo ljudoždersko žderanje ostatak vremena u kojem smo se hranili ljudskim mesom... Ovo međusobno žderanje je inercija tih davnih snaga u našoj krvi koju bi konačno trebalo zaustaviti. Gdje je kraj?' napisala je Dolores na svom Facebook profilu.

Poznato je da je Dolores ljuta na medije, pa se i takvim načinom htjela obračunati s njima. Neki pak nagađaju da je novim očitovanjem na popularnoj društvenoj stranici pažnju javnosti ponovno htjela skrenuti na sebe i svog znatno starijeg partnera Josipa Radeljaka Dikana.

Budući da je i Dolores na svojoj koži osjetila medijsku hajku, vjerojatno joj se pobudilo suosjećanje prema Kerumu i njegovoj trudnoj Fani za koje ovih dana vlada neviđen medijski interes.

Koliko Željku Kerumu znače ovakve utjehe, nije poznato, ali sasvim sigurno da mu zadnjih dana nije lako. Njegova uskoro bivša supruga Ankica zatražila je zamrzavanje imovine koja bi se, previđa struka, mogla podijeliti napola. Mediji već nagađaju da bi Kerumov razvod mogao biti najskuplji u hrvatskoj povijesti.