MILJAMA DALEKO

Policija prisilila Lanu Jurčević da prekine snimanje

27.10.2009 u 14:20

Bionic
Reading

Lana Jurčević snimala je spot za singl 'Miljama daleko', koji i autorski potpisuje, a zbog prometnog zastoja koji je njezina ekipa napravila intervenirala je policija

Lana Jurčević snimala je spot za pjesmu 'Miljama daleko' s posljednjeg albuma 'Volim biti zaljubljena' u subotu i nedjelju na zagrebačkim ulicama.

Snimanje je trajalo dvanaestak sati, za vrijeme najveće prometne frekvencije tijekom vikenda, sve do četiri ujutro, a prešli su čak oko 200 kilometara. Klasičan set nije ni postojao, jer se cijela radnja odvijala u automobilu.

     

'Kroz spot se vrte razne emocije odlaska i udaljavanja od osobe koju možda još uvijek volite, ali razum i vlastite granice vam ne dopuštaju da ostanete uz nju. Auto je mjesto u kojem provodim strašno puno vremena i on je skoro kao pozornica, moje još jedno radno mjesto. Logično je da dok sjediš i putuješ satima, kroz glavu ti prolazi puno više toga nego kad si okružen ljudima, bukom i kad radiš sto na sat, što je često olakšavajuća okolnost', rekla je Lana.

Sve bi prošlo u redu da nisu napravili prometni zastoj zbog tehničkih problema sa strujom u autu, koji su na sreću vrlo brzo riješeni, i da ih još nakon toga policija nije zaustavila. Ovoga puta Lanina ekipa pod režiserskom palicom Vanje Vascarca je imala sreće jer su se policajci uvjerili da automobil s izvađenim sjedalima i lampama s unutrašnje strane nije problematična radnja, već samo jedno bezazleno snimanje.