Estrada 'SPAVAM SAMO S GAYEVIMA'

Nina Morić se stiskala u separeu s Modnim Mačkom

Manekenka se u ludom noćnom izlasku navodno polijevala šampanjcem, a nakon što su je zaštitari smjestili u separe, počela se stiskati s Modnim Mačkom, kojeg je prethodno tražila da je poljubi

Nina Morić navodno je divljala po zagrebačkim noćnim klubovima u društvu novopečenih prijatelja Marka Grubnića i Nevena Ciganovića, njihove drage prijateljice Snježane Mehun i svog novog dečka Martina Evansa. Vesela ekipa se nakon naslikavanja u Snješkinom novootvorenom dnevno-noćnom Posh baru uputila prema gay baru Rush, piše Arena.

Manekenka je ondje vidno pijana tražila Modnog Mačka da je zažvali, a on je navodno pristao. I Ciganović je htio prisustvovati seksi igricama, pa je brže-bolje preuzeo Mačku dugonogu Ninu.

'Što me gledate, i moj novi dečko je gay, ja spavam samo s takvim momcima', navodno je vikala Morićka, koja je nakon divljanja po gay baru otišla u Diamond. Ondje se polijevala šampanjcem, pa su je zaštitari smjestili u separe, gdje se nastavila stiskati s Mačkom, koji ju je otpratio do Sheratona.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više