Estrada IZ ZLATNE HALJINE

Ofucanoj Lindsay Lohan ispala bradavica

  • Autor: M.B.
  • 22.10.2009 12:27:07
  • 22.10.2009 11:11:09

Lindsay se pojavila u Muzeju američke umjetnosti Whitney u uskoj zlatnoj haljini preko koje je imala ružičasti krzneni kaput, a iz dekoltea su joj virile bradavice

Nekada davno nije bilo ništa bolje nego kada Lindsay Lohan ispadne bradavica. Sada su ti dani daleko, daleko iza nas jer je nekadašnja zvijezda u usponu jednom nogom u grobu.

Budući da se hrani alkoholom, cigaretama i drogom, njezini prijatelji, kao i otac, predviđaju da joj preostaje najviše godina dana života. Čak je njezin tata javno rekao da će njegova kći završiti kao Michael Jackson i Heath Ledger.

S otečenim, operiranim usnama, ofucanim ekstenzijama i u zlatnoj pripijenoj haljini preko koje je obukla ružičasti krzneni kaput, Lohanova je izgledala i više nego neuredno. Još joj je pored svega toga ispala bradavica dok je poluzatvorenih očiju slala poljupce fotografima.

Starleta, koja blijedi, ne propušta nijedan događaj, pa je tako došla i u Muzej američke umjetnosti Whitney u New Yorku na gala večeru kojoj je domaćica bila Donatella Versace.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više