OBITELJSKO NASILJE

Ante Gotovac uhićen zbog prijetnji Simoni

21.10.2009 u 13:01

Bionic
Reading

Gotovac je sinoć verbalno napao svoju suprugu Simonu te su ga jutros službenici doveli u policijsku postaju na obradu. U tijeku je razvod medijski eksponiranog para, pa se nagađa da je uzrok ljubomora

Ante Gotovac priveden je u policijsku postaju jer je verbalno napao svoju suprugu Simonu, s kojom već neko vrijeme ima problema. Iako su njegovi verbalni istupi otprije znani, Gotovcu još uvijek nitko nije stao na kraj.

Nakon što je došao u stan u kojem Simona živi s njihovom maloljetnom kćerkicom Garbijelom, Ante je verbalno napao suprugu. Uslijedile su teške riječi i uvrede, pa se Simona uplašila te nazvala policiju. Službenici su Gotovca doveli u policijsku postaju na obradu.

'Ante Gotovac doveden je u srijedu ujutro u službene prostorije policije zbog sinoćnjeg verbalnog napada na suprugu Simonu. Izvidi su još uvijek u tijeku', priopćili su iz PU zagrebačke.

Antu i Simonu trenutno imamo prilike gledati u reality showu 'Gotovčevi', gdje je još uvijek aktualan njihov razvod. Simona, kako sama navodi, više ne može podnijeti njegove uvrede, varanje i nepoštivanje braka te se nakon mnogobrojnih pomirenja konačno odlučila na život bez njega.

Iako su uzroci svađe još uvijek nepoznati, razmirice ovog para svima su dobro poznate, pa se nagađa da je povod za svađu bila Antina ljubomora i činjenica da ne se ne želi rastati od Simone.