OTVORENJE BARA POSH

Mehunka: Samo mi još fali vjenčanica da se udam

15.10.2009 u 12:18

Bionic
Reading

Poduzetnica Snježana Mehun otvara novo jet-set okupljalište, bar Posh, a zbog strke oko večerašnjeg događanja osjeća se kao da planira vjenčanje

Snježana Mehun vlasnica je novog mondenog okupljališta hrvatskog jet-seta, a njezin dnevno-noćni Posh Fantasy Bar u Cascade centru večeras će doživjeti svoje otvorenje. Poduzetnica ističe da se osjeća kao da se udaje, jer je nastala cijela strka oko popisa gostiju, a ona želi da sve prođe 'savršeno', jer se jako potrudila.

Marko Grubnić, Antea Kodžoman i Snježana Mehun

'Ne moram se udavati, još mi samo nedostaje vjenčanica za večeras i mogu se udati. Jako puno ljudi me zove, a moram se pobrinuti da svi uđu i da nikoga ne izostavim. Imam ljude koji rade za mene, no moji prijatelji, kojih imam jako puno, žele se čuti sa mnom pa to stvara dodatnu strku, ali nadam se da će otvorenje Posha proći savršeno', otkrila je poduzetnica koja je u uređenje prostora utrošila jako puno mašte i vremena.

'Tomislav Čop je dizajnirao cijeli prostor, a neke stvari su naručivane čak iz New Yorka. Budući da sam dugo surađivala s ljudima s televizije, u baru ima i scenskih rekvizita. Bit će to dnevno-noćni bar u kojem će gosti tijekom dana moći jesti kolače, a djecu ostaviti u igraonici. Imat ćemo i izložbu slika umjetnika s Likovne akademije, dok će se po noći bar pretvarati u nešto sasvim drugačije', otkrila je Snješka.

Budući da se druži s poznatima, ne sumnjamo da će ih se na otvorenju naći popriličan broj, a pogotovo zbog toga jer se traži karta više, kako je otkrila Mehunka.

'Bit će posebnih gostiju, ali ne želim pokvariti iznenađenje', bila je tajnovita.

Pozivnica za otvorenje Posh Fantasy Bara