'ZAHVALA' ZA AUTOGRAM

Obožavatelj opalio Leonu Lewis šakom u glavu

15.10.2009 u 10:03

Bionic
Reading

Pjevačica Leona Lewis (24) za vrijeme potpisivanja svoje nove knjige dobila je udarac u glavu od 'obožavatelja'

Leona Lewis, koja je pobijedila na britanskom 'X factoru' 2006. godine, u srijedu je u knjižari na Piccadillyju potpisivala primjerke svoje autobiografije Dreams at Waterstone. Nakon višesatnog potpisivanja i druženja s obožavateljima, prišao joj je čovjek te je bez objašnjenja udario šakom u glavu.

'Moj brat je vidio cijeli incident. Napadač je s knjigom u ruci prišao Leoni, koja ju je potpisala. Nakon toga digla je pogled prema njemu, a on ju je bez objašnjenja udario', izjavio je svjedok za BBC.

Drugi svjedok opisao je događaje koji su uslijedili: 'Čuo sam kako Leona plače zbog bola te ju je osiguranje vrlo brzo odvuklo u stranu, a okupljeni fanovi su zadržali napadača dok nije stigla policija. Kad je odlazila, Leona je imala sunčane naočale, a lice joj je bilo cijelo natečeno i obliveno suzama. Najgore u svemu tome je što se napadač cijelo vrijeme smijuljio.'

Nakon incidenta, pjevačica se ispričala fanovima koji su ostali uskraćeni za njezin potpis te  otišla kod privatnog doktora na pregled.