BELMA HODŽIĆ

'Sretno sam zaljubljena u Mirzu Džombu'

14.10.2009 u 09:56

Bionic
Reading

Belma Hodžić priznala je da je u vezi s Mirzom Džombom i tako stala na kraj silnim kalkulacijama i nagađanjima vezanima uz svoj ljubavni život

U danu velikih otkrića skrivenih ljubavi nova maska je pala. Belma Hodžić potvrdila je svoju vezu s rukometašem Mirzom Džombom, čime je stavila točku na medijske kalkulacije oko pretendenata na srce lijepe voditeljice. Osim Mirze, u najužem krugu nalazio se i Nikola Karabatić, a bilo je još nekih pretendenata na Belmine zagrljaje.

'Sretna sam i zaljubljena', tim je riječima Belma potvrdila svoju vezu sa Zagrebovim rukometašem, u čijem društvu je ulovljena (već treći ulov ovoga dana) u riječkom ugostiteljskom kompleksu Terminal. Par se odlično zabavljao plesom i druženjem, ne skrivajući zaljubljene poglede.

Belmina i Mirzina ljubavna storija započela je, barem koliko je javnost upoznata, na zagrebačkom koncertu Zdravka Čolića. Par je sve dosad negirao ljubavne osjećaje tvrdeći da su tek prijatelji čijem druženju su kumovala upravo medijska nagađanja.