OD KRIMINALCA DO DIKANA

Dolores sa 19 godina bila u vezi s dilerom droge

13.10.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Lambaša je kao 19-godišnjakinja bila tri godine u vezi s dilerom droge i oružja optuženim za počinjenje nekoliko teških kaznenih djela

Dolores Lambaša ne prestaje šokirati: nakon što je javnost ostavila bez daha svojim izborom muškaraca, sad je njezina bivša prijateljica izjavila da je glumica bila u vezi s dilerom droge i oružja. Riječ je o Nedjeljku Šuleku koji je u invalidskim kolicima, a Lambaša je bila s njim kao 19-godišnjakinja. Osim što je bio s one strane zakona, Nedjeljko je, naravno, bio i stariji od nje, ali samo 16 godina.

Marina P. otkrila je da je diler bio oduzet od struka naniže te na prvu ruku vrlo šarmantan: 'Iako je bio invalid, potpuno oduzet od struka naniže, nije se osjećao bespomoćnim niti se prikazivao kao čovjek kojemu treba pomoć. Čak smo se i posvađali nakon sat vremena poznanstva, jer se naljutio što sam se usudila platiti kavu u hotelskom aperitiv-baru', rekla je za Arenu.

Nakon trogodišnje veze s dilerom, glumica se upustila u vezu s Ivom Gregurevićem te izgubila kontakt sa starim prijateljima. Njezin bivši dečko počinio je nekoliko teških kaznenih djela zbog kojih mu slijedi zatvorska kazna.