Estrada BOŽIĆ S GLUMCIMA U LISINSKOM

Rupčić Cvitešićki pratnja i na instrumentima

  • Autor: tportal.hr
  • 23.12.2008 15:53:28
  • 23.12.2008 10:00:00

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić nastupali su jučer zajedno na koncertu 'Božić s glumcima u Lisinkom'. Sudeći po osmijesima na njihovim licima, moglo se zaključiti da im ljubav cvjeta

Sinoć je u KD Vatroslav Lisinski održan koncert 'Božić s glumcima u Lisinkom', na kojem su nastupila brojna lica s glazbene i glumačke scene, koja su uz glazbeni sastav Go-Go Drama Swing Orchestra otpjevali niz božićnih hitova.

Među 19 eminentnih glazbenika u pratećem bendu bio je i Hrvoje Rupčić, a kako je to ipak bila večer u kojoj su se spojile gluma i glazba, nastupila je i njegova navodna djevojka, glumica s pjevačkim ambicijama Zrinka Cvitešić.

Tako je novopečeni par sinoć imao prilike vidjeti kako funkcionira na pozornici pred mnoštvom publike. Sudeći prema Hrvojevim zadovoljnim osmijesima, može se jedino zaključiti da je sve ispalo i više nego dobro.

Uz Zrinku, od glumačke ekipe na velikom koncertu moglo se čuti i vidjeti Danka Ljuštinu, Vedrana Mlikotu, Gorana Navojca, Milu Elegović, Filipa Šovagovića, Anju Šovagović, Igora Mešina i Barbaru Rocco. Glazbenu ekipu su, osim Go–Go Drama Swing Orchestra, činili Hana, Martina, Ksenija i Hrvoje Hegedušić.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više