MA NEMOJ

Russell Brand se zaljubio u Katy Perry

07.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Frajer koji na svoju ljubavnu čačkalicu slaže modele poput ražnjića razgalio je javnost izjavom da se nepopravljivo zaljubio. Odabranica Russella Branda je u najnovijoj verziji crnokosa Katy Perry

Russell Brand i Katy Perry su na putu da postanu novi Romeo i Julija, možda s nešto kraćim rokom trajanja, ali s definitivno više uzdaha. Barem ako je suditi po pastuhovskim potencijalima britanske TV zvijezde koja se namjerila na vlasnicu hita 'I kissed a girl'.

Par se upoznao na dodjeli nagrada MTV Video prošlog mjeseca, a Brand je novinarima tabloida The Sun prišapnuo kako joj je nakon početne razmjene feromona poslao ljubavnu pjesmu na mail. Katy mu je uzvratila istom dozom romantike – slikom svojih obnaženih grudi.

Za sada 'povjerljivi izvori' oko najvećeg celebrity ženskara tvrde da je spreman staviti sve svoje komade za zabavu ad acta te se posvetiti crnokosoj kantautorici. Njen babinjak još povjerljivije suflira da je dvadesetčetverogodišnjakinja svjesna Brandove reputacije, ali ga smatra šarmantnim te će se vjerojatno okušati u novom ljubavnom izazovu.

Go, Katy, go.