RIJETKA POJAVA

Angie i Brad izveli blizance na sladoled

05.10.2009 u 14:05

Bionic
Reading

Poznati par izveo je blizance na sladoled dok su bili u Jordanu, a oduševljeni vlasnik trgovine fotografirao ih je i objavio fotografije na Twitteru

Angelina Jolie i Brad Pitt očito su imali dvostruki razlog za slavlje kada su izveli na sladoled svoje blizance Knoxa i Vivienne tijekom posjeta Amanu, glavnom gradu Jordana.

Par je iznenadio i vlasnika trgovine Licky Licious, Ihaba Fakhourija, koji je fotografirao poznatu obitelj, a fotografiju kasnije objavio na Twitteru.

Pojavljivanje 14-mjesečnih blizanaca u javnosti prava je rijetkost i od rođenja su viđeni samo nekoliko puta, za razliku od svoje braće i sestara. Dok se par sa svoje troje posvojene djece, Maddoxom, Paxom i Zaharom te biološkom Shiloh često pojavljuje, najmlađi članovi obitelji Jolie-Pitt čuvani su podalje od znatiželjnih očiju.

Skrivanje blizanaca dovelo je do špekulacija o njihovom zdravlju. Naime, neki mediji navode da boluju od alergija te da ih roditelji skrivaju iz sigurnosnih razloga.

Blizanci su djelovali kao 'jako sretna djeca', prema riječima Fakhourija koji im je dao da probaju njegov sladoled od vanilije, oraha, karamele i manga.

'Hodali su ulicom i vidjeli našu trgovinu. Brad je stao i pitao - djeco, želite li sladoled?', ispričao je trgovac za People. 'Djeca više nalikuju Angelini, ali imaju Bradove oči', dodao je.