PRED ROĐENJE DJETETA

Alicja forsira Colina Farrella na brak

05.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Hoće li poljska glumica rođena u Meksiku uspjeti u potpunosti zauzdati irskog zavodnika, glumca Colina Farrella, još nije poznato, no lijepa Alicja se svakako trudi oko toga

Alicja Bachleda, koja čeka svoje prvo dijete s Colinom, navodno forsira glumca da ozakone svoju vezu prije nego što se dijete rodi jer njezini roditelji imaju konzervativne vjerske stavove kad su takve stvari u pitanju.

Izvor je za magazin National Enquirer rekao: 'Alicjini su roditelji u Poljskoj upoznali Colina i jako im se svidio. Međutim, oni su strogi katolici i vrlo staromodni, pa vrše pritisak na Colina da ozakone svoju vezu što prije.'

Premda je, prema izjavama njegovih prijatelja, Colin ludo zaljubljen u svoju 26-godišnju djevojku, holivudski zavodnik ne želi da ga se tjera u brak. Taj Irac (33) je već bio oženjen za britansku glumicu Ameliju Warner 2001. godine.

Farrell je Alicjinu trudnoću potvrdio na filmskom festivalu u Torontu, a dijete će se roditi u travnju. Colinov prvi sin James iz veze s manekenkom Kim Bordenave ima šest godina.