EMANCIPACIJA KROZ DNEVNIK

Simoni brak donio 28 cisti, čir, stres i suze

04.10.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Simona Gotovac, mjesec i pol dana nakon što je odselila od Ante, priznaje da je brak ostavio nebrojene negativne posljedice na njezino zdravlje. Donedavno gotovo potpuno ovisna o svom Anti, Simona se uči emancipaciji, a jednu od lekcija dali su joj taksisti na koje je u tjedan dana potrošila 3.500 kuna

Šest i pol godina dug, buran i medijski popraćen brak između Simone i Ante Gotovca došao je kraju. Simonica je odselila prije mjesec i pol dana, oporavila se kod mame u Sloveniji, a trenutno živi u stanu u tatinoj kući u Buzinu.

U formi dnevnika koji piše za Jutarnji list priznala je da je brak na njoj ostavio puno više negativnih posljedica nego lijepih uspomena. Donio joj je kćer, popularnost, ali i 28 cista na jajniku, čir na želucu, gastritis, puno suza, stresa i, naravno, nešto sreće.

Simona se tek privikava na samački život, a kad je u pitanju prijevoz, čini se da joj baš i ne ide. Kako je prije godinu dana izgubila vozačku dozvolu zbog prometne nesreće u Vodicama, još šest mjeseci ne smije voziti. Nakon što je shvatila da je u samo tjedan dana na taksi potrošila 3.500 kuna, prihvatila je Antinu pomoć koji sad nju i kćer razvaža po gradu kad moraju nešto obaviti, piše u Jutarnjem listu.

Simona i Ante se još neko vrijeme neće prestati viđati jer su, ako ništa drugo, vezani poslovnim ugovorom. Stoga ne sumnjamo da će i u budućim dnevnicima biti materijala za prepričavanje.