MANEKENKA ČISTA

Aleks Grdić oslobođena u kokainskoj aferi

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka Aleksandra Grdić oslobođena je svjedočenja u kokainskoj aferi nakon što je bila optužena da je u nekoliko navrata kupovala kokain od varaždinskog dilera

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv sedmorice dilera kokaina, amfetamina i marihuane početkom rujna među kojima se nalazi i 29-godišnji Edvin Marjanović kojega se između ostalog teretilo da je 22. travnja ove godine Aleksandri prodao tri grama kokaina. Navodno joj je nakon toga u još nekoliko navrata prodao neutvrđenu količinu droge.

No u četvrtak je na suđenju na Županijskom sudu u Varaždinu promijenjena optužnica i manekenka je oslobođena svjedočenja u tom slučaju. Naime, u preprodaju kokaina upletena je neimenovana osoba čiji je broj mobitela poznat policiji, piše Slobodna Dalmacija.

Aleks je na sudu završila i prije šest mjeseci nakon prometne nesreće koju je uzrokovala u svojem automobilu oduzimanjem prednosti na raskrižju Ksaverske ceste i Jandrićeve ulice u Zagrebu, a u kojoj su pješakinja i motociklist bili teško ozlijeđeni. Tada je nepravomoćnom presudom Općinskoga suda u Bjelovaru osuđena na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, uvjetno na dvije godine.