ONA JE HTJELA BRAK, ON NIJE

Igor Hajdarhodžić: 'Život s Majom me kočio!'

30.09.2009 u 11:54

Bionic
Reading

Nakon nedavnog raskida veze s pjevačicom Majom Vučić, glumac, umjetnik i restaurator Igor Hajdarhodžić otkriva zašto s Majom nije želio 'potpisati', u čemu ga je ta veza kočila i sputavala i zašto misli da su od početka imali male šanse za sreću

Veza s Majom utjecala mi je na kvalitetu života. Puno sam vremena gubio i zbog toga su mi promaknule mnoge pametne teme', izjavio je bez puno sentimentalnosti Igor Hajdarhodžić za Story o svom prekidu s Majom, s kojom ima kćerkicu Gitu. No par se, unatoč dugogodišnjem zajedničkom životu i djetetu, nikada nije odlučio za vjenčanje.

'Mislim da je brak jako važna stvar i nisam to potpisao. Maja je željela, ja nisam, imao sam svoje razloge', pokušava objasniti Igor, dodajući potom kako je brak 'jedan od dobrih načina življenja', no to očito ne vrijedi za eventualni brak s Majom. 'Jako mi je važan posao oko udruga i brodova pa me život s Majom kočio da budem potpuno slobodan u tome. U kuću mi je dolazilo previše prijatelja i to je bio jedan od razloga za prekid', nadalje progovara Hajdarhodžić.

'Sudeći prema našim karakterima, od početka su bile jako male šanse da ostanemo zajedno. Što smo više stvarali zajedno, više smo se udaljavali. Maja je primala poslove bez reda i bez zajedničke strategije i tu je trpjela obitelj zato što sam ja trebao odustati od svih svojih aktivnosti', kaže Igor naposljetku, dok se sama Maja Vučić još o njegovim izjavama nije očitovala.