POKUŠAVA PRODUBITI GLAS

David Beckham krenuo na govorne vježbe

30.09.2009 u 09:07

Bionic
Reading

Nogometaš David Beckham shvatio je da unatoč svojem mačo izgledu ima nevjerojatno iritantan glas, pa je krenuo na govorne vježbe kako bi ga produbio

Britanska se zvijezda pridružila svojoj supruzi Victoriji u odlascima na govorne vježbe jer vjeruje da će mu one pomoći da ispravi naglasak i izbjegne piskutave tonove koje proizvodi te da si tako otvori mogućnosti u poslovnom svijetu nakon što završi s nogometnom karijerom.

Izvor je za britanski Daily Star rekao: 'David se nakon nogometa želi posvetiti televizijskom poslu, a to bi moglo biti nakon sljedećeg svjetskog prvenstva. Dobro izgleda i dosta zna, ali na glasu treba raditi. Victoria je svjesna toga da britanski naglasak može biti plus u Americi, ali samo ako publika zna o čemu pričate.'

Ranije ovog ljeta Victoria je krenula na ispravljanje gesta i govorne vježbe prije nego što je gostovala kao sutkinja u TV showu 'American Idol'.

'Htjela je dati najbolje od sebe za TV show pa je uzela privatnu poduku kako ispravno izgovarati riječi i popratiti ih odgovarajućim ekspresijama lica. Victoria je poznata po pućenju usana, ali toga se htjela riješiti kako bi izgledala ljudskije', dodao je izvor.