KAO U 'MOJEM GRČKOM VJENČANJU'

Severina sanja filmsko vjenčanje

26.09.2009 u 12:20

Bionic
Reading

Seve nacionale otkrila je da joj je od godina i dobrog izgleda puno važnija ljubav, ali i da bi voljela imati veliku svadbu s puno rodbine, kao u filmu 'Moje grčko vjenčanje', no postoji, kaže, uvijek šansa da se u posljednji trenutak predomisli

Sevka priznaje da joj nije ugodno razgovarati o vjenčanju i da ne zna kada će se ono dogoditi. 'Nemam potrebu da to krijem, ali ni da na sva zvona to razglasim', rekla je u razgovoru za srpski Blic.

Otkrila je i da bi njezino vjenčanje moglo biti poput filmskog: 'Možda kao u filmu 'Moje grčko vjenčanje', kad se okupi sva rodbina koju odavno nisi vidio. Svadba se ionako pravi zbog roditelja, a ja mislim da u današnje vrijeme nitko ne bi trebao raditi nešto samo reda radi. Osim toga, mislim da je za mladoženju organizacija svadbe veliki stres, a dvoje ljudi treba osmisliti taj dan onako kako njima odgovara. Osjećam da ću ja u posljednjem trenutku promijeniti plan.'

Popularna pjevača ne skriva da je sretna i zadovoljna u vezi sa Slavkom Šajinovićem i kaže da je sjajan osjećaj pronaći osobu koja te voli 'na način da se osjećaš sretno i zaštićeno, ali i slobodno kao nikad'. Također otkriva da joj je ljubomora seksi, ali u manjim količinama.

Popularna pjevačica kaže da je trenutno svu energiju usmjerila na predstojeće velike koncerte, koje bi trebala održati 17. listopada u beogradskoj Areni i 7. studenog u novosadskom Spensu.