Estrada NIVES NA FASHION.HR-U:

'Radije ne bih pjevala pjesme Jadranke Kosor'

Nakon Zadra i Varaždina Fashion.hr se prvi put održao u Zagrebu, a tom su modnom događaju, kao i obično, prisustvovala brojna poznata lica s naše estradne scene i svi oni koji žele vidjeti i biti viđeni. No, u središtu pozornosti bila je atraktivna Nives Celzijus koja je otkrila da nije bila njezina ideja da zapjeva pjesme Jadranke Kosor

Na Fashion.hr-u pojavio se i nezaobilazni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je u svom stilu izjavio da prati modu, ali da nije kreator, a na pitanje tko mu je omiljeni hrvatski dizajner, odgovorio je - Milan Bandić.

Nives je zato priznala da o uglazbljivanju i pjevanju premijerkinih pjesama zapravo ne zna puno. 'U Njemačkoj radimo na mojoj pjevačkoj karijeri i radije bih surađivala s njihovim producentima nego s Jadrankom Kosor', bila je odlučna supruga nogometaša Dine Drpića. Nives je na modni spektakl došla dati podršku svojoj dobroj prijateljici, modnoj dizajnerici Nataši Kos.

Tema prve modne večeri Fashion.hr-a bio je glamur, pa su shodno tome prikazane kolekcije večernjih haljina. Nataša Kos inspiraciju je pronašla u tisuću i jednoj noći, a njezine kratke haljine jakih boja odisale su orijentalnim duhom.

Martina Kenji
Maja Vučić i Ana Rucner
 
Martina Kenji
Marija Cvitanović i Cigi
 
Martina Kenji
Mirna Zidarić i Milan Bandić
 

Odnedavno samohrana majka Maja Vučić također je bila gošća te je iz prvog reda s kćerkom Gitom uživala u modnim poslasticama. Ona je pobornik Envy rooma, a s dizajnerima koji ove sezone večernje haljine vide u prljavo ružičastoj boji često surađuje. 'Gdje god idem ja, ide i Gita, izdržala je tempo revija, ali me već pri kraju tražila da krenemo kući. Kada nije sa mnom, čuva je tata', izjavila je Maja.

Stilistica Marija Cvitanović redovita je gošća modnih događanja, no ovog puta, kako sama kaže, nije vidjela ništa zanimljivo. Čak je izjavila da su kolekcije bile neinovativne, a pretpostavlja da je razlog komercijalan. Svoj ljubavni život međutim nije željela komentirati, ali je kazala da se na tom polju ne događa ništa posebno.

Na Fashion.hr-u novu kolekciju predstavio je, između ostalih, Zoran Mrvoš čije su se haljine isticale ženstvenošću i dubokim dekolteima. Ivica Skoko je prvi put dizajnirao hlače, sakoe i košulje, a mlada dizajnerica Aleksandra Dojčinović otvorila je modni spektakl.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više