ŠOKANTNE OBITELJSKE TAJNE

Slavni pjevač silovao i drogirao vlastitu kćer

24.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Kći pjevača grupe The Mamas And The Papas Johna Phillipsa, Mackenzie Phillips u svojoj knjizi otkriva mračne obiteljske tajne. Ona tvrdi da ju je vlastiti otac drogirao i silovao još od njezine 19. godine, a njihov incestuozni odnos potrajao je gotovo cijelo desetljeće

Mackenzie, koja danas ima 49 godina, otkrila je da ju je otac, pjevač popularne grupe iz 60-ih godina prošlog stoljeća The Mamas and Papas, godinama silovao, a s vremenom je počela i pristajati na seksualne odnose s njim.

'Večer prije mog vjenčanja pojavio se moj otac spreman da sve zaustavi. Popila sam gomilu tableta, a tata je uzeo gomilu koječega drugoga. Na kraju sam se onesvijestila na tatinom krevetu. Moj otac nije bio čovjek koji je poznavao granice. Bio je pun ljubavi i bolestan od stalnog drogiranja. Te sam se noći probudila cijela omamljena i shvatila da imam seksualni odnos s vlastitim ocem. Je li se to i prije događalo? Ne znam. Sve što znam je da sam tad prvi put bila svjesna toga', otkrila je Mackenzie koja je u to vrijem bila zvijezda u TV serijama.

Phillips je bio oženjen trećom ženom, manekenkom Genevieve Waite, kad je započeo incestuozni odnos s kćeri. 'Jedne noći mi je rekao da ima zemalja u kojima je to normalno, kao što je Fidži', kaže Mackenzie koja je nakon nekog vremena dobrovoljno stupala u seksualne odnose s ocem. Danas pak svog oca, koji je umro prije osam godina, brani. 'Nemojte mrziti mog oca', poručila je na promociji knjige.

Grupa The Mamas and Papas bila je jako popularna 60-ih godina, a njihovi najveći hitovi su 'Monday, Monday' i 'California Dreamin''.