NICOLE BULAT:

Sretno sam zaljubljena, ali ne u nogometaša

23.09.2009 u 15:07

Bionic
Reading

U razgovoru za tportal Nicole se pohvalila da je bliska s nogometašima, otkrila nam je da ljubi tajanstvenog muškarca te da za petak planira promociju prvog singla 'Grešnica'

Iako je naglim odlaskom iz grupe Feminnem Nicole Bulat digla medijsku prašinu, posljednjih dana se još burnije raspravlja o njezinu dopisivanju s nogometašima Vedranom Ćorlukom i Marijem Mandžukićem, a šuškalo se i da je u vezi s vlasnikom noćnog kluba iz Ludbrega Tomislavom Varovićem.

'Nije istina da sam se zabavljala s dotičnim, sve što imam s njim je na poslovnoj razini', rekla je pjevačica te otkrila da je sretno zaljubljena u nekog drugog.

'Sretna sam i zadovoljna, nisam usamljena, a sreća u ljubavi je jako bitna i za posao - kada ste sretni u kompletu, onda sve ide. Ne želim otkriti o kome je riječ, ali nije poznata osoba', govori pjevačica koju su neki mediji usporedili s Ćorlukinom djevojkom Ivom Buzov

'Meni je Iva jako atraktivna cura, kao rasna brineta jako mi je zgodna, čak smo na istom fakultetu i može mi usporedba s njom biti samo kompliment. Iako sam se telefonski čula s Ćorlukom, vidim iz medija da su sretno zaljubljeni i svaki čovjek može poželjeti takvu vezu', kazala je Nicole.

Isprva je pjevala u grupi Feminnem, a zbog činjenice da se osjećala kao back vokal jer su joj Pamela Ramljak i NedaParmač, kako kaže, dopuštale da pjeva samo dvije riječi po pjesmi, odlučila se za solo karijeru. 'Razlog odlaska ne može biti boja kose i baš zato što se stvarao problem oko toga meni je to smetalo, atmosfera je postala nesnošljiva, išla sam na put s curama i provodila vrijeme s njima, a nisam se dobro osjećala', kazala je.

Ovoga petka Nicole promovira svoj prvi singl 'Grešnica'. Kazala nam je da ima informaciju da se pjesma često pušta na radio postajama i klubovima te smatra da je nešto tako brzo i veselo falilo hrvatskoj glazbi. Što se tiče glazbenika, Severina je za nju kraljica, kako kaže, jer je jaka žena i odlična zabavljačica koja obara s nogu gdje god da se pojavi.