UHVAĆENI ZAJEDNO

Lana Jurčević zaljubljena u maturanta Jana Jerića

23.09.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Par se upoznao na plažama Bola na Braču, a da nije riječ o ljetnoj avanturi, potvrdili su dugim noćnim šetnjama u Zagrebu

Pjevačica Lana Jurčević ipak nije slobodna kako je to izjavljivala. Iako se nagađalo kako ljubi Filipa Brkića, njezino srce osvojio je maturant privatne klasične gimnazije Jan Jerić, sin poznatog galerista Ive Jerića i bivše manekenke Božene.

Par se upoznao na plaži u Bolu na Braču, a da nije riječ o ljetnoj avanturi, potvrdili su dugim noćnim šetnjama po kvartu Dobri dol, gdje su ih snimili fotografi Storyja

Jan je šest godina mlađi od Lane, a upućeni izvori tvrde kako je pun manira, nježan i strpljiv. Prijateljice poznate pjevačice tvrde kako se gotovo ne primjećuje da je odabranik njezina srca srednjoškolac.

Nakon nastave simpatični maturant često dolazi u stan svoje djevojke gdje provode zajedničke trenutke. Proteklog vikenda pjevačica je potvrdila dolazak na otvaranje kluba Hemingway, a Jan je trebao ići s prijateljima u Saloon, no oboje su odgodili izlazak kako bi što više vremena bili sami.

Lanina majka Esma Karaselimović i Janov otac Damir Jerić dugogodišnji su prijatelji, pa se nerijetko događa da Lana popije kavu s poznatim galeristom i da Jan uživa u piću s gospođom Esmom.