NEVENA RENDELI

Žene žele pametnog i emotivnog pastuha

20.09.2009 u 00:08

Bionic
Reading

Na Weekend Media Festivalu raspravljalo se na temu 'što žene žele', a neke od poznatih dama s javne scene otkrile su nam kakvo je njihovo mišljenje o tome

Dok Nevena Rendeli misli kako žene i muškarci žele jednake stvari, pogotovo one koje su dobre, njezina kolegica Iva Šulentić zagovara sporazum između žena i muškaraca.

Osim što je podijelila mišljenje o ženskim temama, Nevena se požalila kako se djevojkama koje na nešto liče, kako je rekla, redovito guraju lakše, zabavnije teme. Također je otkrila kako je zgrožena stanjem u državi.

'Kad god se govori o tome što žene žele uvijek se pitam gdje su tu muškarci i što oni žele. Danas smo zaključili da žene žele isto ono što i muškarci, a muškarci pak žele savršenu ženu koja će biti zgodna, odlična kuharica i mrak u spavaćoj sobi. Istovremeno žene žele intelektualca, emocionalnu osobu i pastuha u krevetu, dakle mislim da ne postoji velika razlika - svi želimo ono što je dobro', prokomentirala je Nevena te kazala što misli o ideji Tončija Huljića, koji pokreće TV program samo za žene.

'Sigurna sam da im neće biti lako, jer su se mnogi mediji pokušali okrenuti ženskim temama. Svi misle da su žene odlična marketinška skupina jer puno troše, no nisam sigurna da tu možemo vidjeti nešto novo', rekla je voditeljica, koju su od kada je počela raditi na televiziji 'gurali' u zabavni program.

'Čim si žena i ličiš na nešto onda te ne guraju u informativu, nego prema 'lakšim' temama. Zašto je to tako, ne znam! To je valjda svjetsko pitanje broj jedan', kazala je Nevena.

Iva Šulentić paradirala je s megafonom

Djevojka Luke Nižetića bila je angažirana na Media Festivalu kao svojevrsna animatorica te je nagovarala goste da se upuste u boćanje, no usred natrpanog rasporeda stigla nam je i ona odgovoriti što misli o TV programu za žene.

'Ima puno žena koje borave kod kuće i kojima je potreban ženski program, no koliko će ljudi to pratiti, ne znam, ali u svakom slučaju, poštujem ideju', rekla je simpatična voditeljica koja, kako kaže, nema potrebu pretjerano isticati svoju ženstvenost.

'Ne trebam biti previše emancipirana, ali ne mislim ni da muškarac mora ići u lov, a ja doma skrbiti', dodala je Iva.

Urednica srpskog izdanja Storyja Beba Dragić, koja je sudjelovala u diskusiji o ženama, mišljenja je kako je na televiziji većina programa za žene te zaključuje kako i nema previše prostora za Huljićevu ideju.