ZA 20. GODIŠNJICU BRAKA

Piruška Canjuga rodila kćerkicu

17.12.2014 u 10:57

Bionic
Reading

Za dvadesetu godišnjicu braka supružnicima Piruški i Zlatku Canjugi stigao je najljepši mogući dar - njihova djevojčica koju je rodila ovoga ponedjeljka, 15. prosinca

Zlatko i Piruška Canjuga 15. prosinca po drugi put postali su roditelji. Kako doznajemo, 49-godišnja Piruška ovoga ponedjeljka u ranim jutarnjim satima u jednoj zagrebačkoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu. Osim presretnih roditelja, najviše razloga za slavlje zbog dolaska sestre imao je trogodišnji Maks Aleksandar, kojega su supružnici dobili 4. travnja 2011, nakon 17 godina braka.


Osim privatne sreće, Piruška i Zlatko i na poslovnom planu redaju poslovne uspjehe. Ovu rođenu Sinjanku, koja već dug niz godina obnaša funkciju izvršne potpredsjednice za poslovanje i poslovni razvoj u Agrokoru, s diplomom Agronomskog fakulteta i magisterijem na području entomologije, kolege iznimno cijene, a još je davnih dana prestala biti u sjeni supruga. Premda je 90-ih godina Zlatko Canjuga bio jedan od najistaknutijih HDZ-ovih političara, već više od desetljeća nije aktivan na političkoj sceni. Pedesetjednogodišnji Canjuga od 2006. direktor je hrvatske podružnice za reciklažu austrijskog holdinga Hamburger Dunapack, a u prošloj godini ona je imala dobit od 2,29 milijuna kuna te 45 milijuna kuna prihoda.

Ipak, poslovne će obveze zasigurno neko vrijeme biti u drugom planu jer će sva pažnja biti usmjerena na prinovu koja im je došla kao najljepši poklon za 20. godišnjicu braka.