PARTY U ROVINJU

Hrvoje Hrvatin još priča o bivšoj djevojci

19.09.2009 u 13:32

Bionic
Reading

Party Weekend Media Festivala u petak navečer prošao je u znaku dvaju Hrvoja, jedan od njih ostavljeni je dečko Antonije Blaće, Hrvoje Hrvatin, a drugi Hrvoje Vojković

Dok je Vojković pohvalio atmosferu na rovinjskom partyju, Hrvoje Hrvatin požalio se kako on nije prava zvijezda te kako nemamo potrebe snimati njega, već njegovu bivšu djevojku Antoniju Blaće.

'Prave zvijezde su negdje drugdje, mene nemate potrebe snimati. Ja sam došao u Rovinj poslovno. U petak sam s prijateljima igrao tenis, a u subotu ću roniti', rekao je Hrvoje te dodao kako ne zna gdje je Antonija te dodao kako je krenuo dalje u životu. Ako je suditi po društvu u kojem se nalazio Blaće je davno završena priča.

Poduzetnik Hrvoje Vojković otkrio je kako se odlično pripremio za diskusiju u kojoj će sudjelovati u subotu na Weekend Media Festivalu.

'Odlično se provodim, puno je ovdje mojih prijatelja i puno poznatih, a od navedenog mi se najviše sviđa dobra atmosfera koja ovdje vlada. Vjerujem da ću sutra zainteresirati mnoge svojom diskusijom s dragim kolegama na temu kriza u medijima. Svaki skup može polučiti nešto pozitivno, a to je ono što treba ovoj zemlji treba sve više i više', izjavio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Nakon Gustafa uslijedio je set slovenskih DJ-ja

Osim dvaju imenjaka, na zabavi se našao i operni pjevač iz Rovinja Ronald Braus koji je otkrio kako ga je u rodnom gradu najviše zaintrigirao govor zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

'Ovih dana slušao sam neke diskusije uključujući onu u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Milan Bandić. Mogu reći da se ne slažem s njim kako je četvrta osoba po važnosti u Republici Hrvatskoj. Ja mislim da je gospodin Bandić na puno višoj poziciji što nije loše, samo što to nije htio otkriti', kazao je Braus te dodao kako je vrlo ponosan na Rovinj, no ipak je pronašao zamjerku što se tiče ponude noćnog života.

'Priznajem da Rovinj ne nudi puno što se tiče noćnog života, no kada su u pitanju more i dobri restorani, tu može konkurirati i većim gradovima. Iako sam operni pjevač, moram priznati da ne podržavam svu glazbu koja se po vani sluša, a jedno što ne mogu podnijeti su narodnjaci. Iako obožavam Halida Bešlića i Hanku Paldum, protiv najezde narodne glazbe ću se uvijek boriti. Jedan od načina koje bih upotrijebio da mlade odgovorim od slušanja narodnjaka je raznoliki sadržaj i bogatija ponuda glazbe za mlade ljude, pa ja sam slušao bolju glazbu 70-tih kada sam odrastao, nego što ju sada sluša mladež', osvrnuo se Roni na sveprisutni problem slušanja narodne glazbe te za kraj dodao kako bi svima bilo bolje kada bi gradovi u Hrvatskoj poradili na vlastitoj promociji.