RAZOTKRIVANJE U DVA ČINA

Severina: Na pozornici sam ono što jesam

10.12.2014 u 10:07

  • +7

Premijera Severininog 'Dobrodošao u klub'

Izvor: Promo fotografije / Autor: P. Simović/SeveFanClub

Bionic
Reading

Povodom izdavanja knjige 'Severina Backstage' koju je napisala novinarka Vedrana Vasić i prikazivanja filma o Severininoj koncertnoj turneji Dobrodošao u klub, mnogi su Severini ljubitelji, među kojima i poznate osobe, uveličali događaj, a Severina, koja je za tu prigodu odjenula haljinu s potpisom Lanvin, nije krila ushit

Dvorana 3 zagrebačkog Cineplexxa u sklopu Kaptol centra sinoć je bila premalena za sve one koji su željeli vidjeti što im je to novog pripremila Severina (42). A jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda dva dana uoči premijere nove pjesme 'Generale', koju je otpjevala sa sve popularnijim Učiteljicama, podsjetila je na svoju uspješnu turneju Dobrodošao u klub.

Premijerno je tako prikazana snimka prošlogodišnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni, a osim live DVD/CD-a, svi obožavatelji Seve regionale na kioscima mogu pronaći i knjigu 'Severina Backstage' novinarke Vedrane Vasić u kojoj su opisana događanja iz kulisa turneje.

'Jako sam sretna što smo baš u kinu napravili promociju DVD-a i za mene je to novost. Drago mi je da su ljudi to gledali a da nisu izlazili iz kina što znači da im je bilo zanimljivo', rekla nam je Severina nakon promocije dodavši da se u Hrvatskoj prvi put radi promocija nekog glazbenog DVD-a u kinu.

'Radi se o turneji koja je bila najveća na ovim prostorima i obuhvaćala je 12 gradova ispred 145 tisuća ljudi. Na pozornici se događa najveća emocija i najveća sreća. Na pozornici sam ono što jesam! Ništa ne bih izbacila sa snimke. Zapravo mi je žao što smo neke stvari morali skraćivati kako bi koncert došao na duljinu trajanja jednog filma. To je za mene sve super i jako sam ponosna na sve ovo što smo napravili', zaključila je dobro raspoložena Severina čiju su promociju došle vidjeti i manekenke Maja Cvjetković, Antea Kodžoman te Iva Balaban.